IMG_4882Am a mulțumi multor oameni pentru efortul depus, pentru entuziasmul muncii lor și pentru dedicația și energia investită în campaniile “Alături de tine”. Eu am ales politica pentru că am convingerea că putem face ceva și am ales să mă implic deoarece am un crez pentru care sunt convins că merită să fac sacrificii. Dar cei care mi s-au alăturat au o motivație care trece de acest nivel, care vine dintr-o generozitate și o capacitate de a empatiza cu comunitatea, cum rar mi-a fost dat să văd.

Și vreau să le mulțumesc pentru că fac față și dezamăgirilor pe care munca noastră ți-o provoacă. Am mers și am făcut curat în multe locuri din Sectorul 6 și am revenit cu regularitate în acele locuri pentru a le verifica. Nu de puține ori ne-a fost dat să avem surpriza de a le găsi din nou pline de gunoaie. Și pentru că acest lucru se tot petrece, pentru faptul că au strâns din dinți și s-au luptat cu dezamăgirea vreau să le mulțumesc acestor tineri minunați. Nu au abandonat, nu au lăsat lucrurile așa cum le-au găsit și au avut puterea de a o lua de la capăt. Toată admirația mea le e dedicată lor.

IMG_4780

Dar nu pot să nu remarc cu tristețe că sunt oameni printre noi care nu apreciază actul civic și care, dimpotrivă chiar, sunt indiferenți la ce se petrece în jurul lor. Și cred că una dintre misiunile mele și a celor care mă însoțesc în această provocare este de a-i face să înțeleagă că e nevoie de noi toți pentru a avea un Sector curat și în care să îți facă plăcere să trăiești. Așadar, iată că nemulțumirile și pașii înapoi au și puterea de a te învăța ceva, așa că vă aștept alături de noi, pentru că împreună suntem mai buni.

IMG_4744 IMG_4718 IMG_4702 IMG_4860 IMG_4703 IMG_4831