Am depus o nouă serie de petiții ale locuitorilor din Sectorul 6. Nu ne oprim pentru că cel mai important aspect al oricărei activități civice este implicarea în viața comunității.

Petiția nr. 16

Locatarii din blocul nr 17 sunt nemulțumiți de faptul că mașinile parcate obturează aleile din spatele blocului și împiedică accesul mașinilor utilitare sau de intervenție rapidă. Este nevoie imperioasă de instalarea unor stâlpi de protecție care să permită fluidizarea traficului.

Petiția nr. 17

Locuitorii din zona Parcului Crângași vă cer ajutorul pentru rezolvarea unei liste impresionante de probleme. Din parc lipsesc toaletele ecologice, este nevoie să fie reparate cișmelele, copacii nu au mai fost toaletați, nimeni nu înlocuiește becurile arse, legănele copiilor au nevoie de reparații și mai e nevoie de câteva mese de tenis.

Petițiile le puteți vedea mai jos cu tot cu numărul de înregistrare, iar dacă doriți să ne mai semnalați și alte probleme vă rugăm să accesați zona următoare a site-ului nostru: ”dacă ai fi o zi primar”.

Petitia nr17 parcul Crangasi Petitia nr16 strada Rosia Montana