Continuam seria de petiții înaintate către Primăria Sectorului 6 cu o nouă listă de cereri adresate de către cetățeni – prin intermediul meu – administrației locale.

Petiția nr. 5

Locuitorii din zona parcului din vecinătatea blocului 31 de pe strada 1 Mai au nevoie de mai multe leagăne, cișmele funcționale în parc, pază și de intervenția echipelor de curățenie mai des ca până acum.

Petiția nr. 6

La capătul tramvaiului 41 au crescut buruieni mai înalte de un metru, iar mizeria colcăie peste tot. Este nevoie de urgență de curățenie exemplară.

Petiția nr. 7

Pe strada Drumul Taberei la numărul 38 se solicita instalarea unor leagăne pentru bebeluși și reinstalarea cișmelelor care au fost desființate. Pompele de la fântânile din parc nu funcționează corespunzător deși abia au fost reparate.

Petiția nr. 8

Accesul locatarilor din blocul T5 din strada Drumul Taberei este aproape imposibil din cauza tarabelor care obstrucționează căile de acces. Pe lângă faptul că locatarii sunt puși în fața unei astfel de situații, problema tarabelor este urgentă și pentru faptul că împiedică accesul mijloacelor de intervenție rapidă, cum ar fi pompierii sau salvarea.

Petiția nr. 9

Locatarii blocului P16 din strada Dezrobirii reclamă probleme cu bordurile din zonă, care din cauza lucrărilor efectuate neprofesionist s-au ridicat și împiedica accesul dinspre stradă.

Petiția nr. 10

Locatarii blocului P17 din strada Dezrobirii cer deratizarea zonei rămase în urma dărâmării garajelor din spatele blocului. Spațiul s-a transformat într-o groapă de gunoi în loc să fie amenajat într-o zonă de interes cetățenesc.

Petițiile le puteți vedea mai jos cu tot cu numărul de înregistrare, iar dacă doriți să ne mai semnalați și alte probleme vă rugăm să accesați zona următoare a site-ului nostru: ”dacă ai fi o zi primar”.

Petitia nr5 - strada 1 MaiPetitia nr6 - capatul liniei tramvaiului 41Petitia nr7 - strada Drumul Taberei 38Petitia nr8 - strada Drumul Taberei 40Petitia nr9 - strada Dezrobirii probleme borduriPetitia nr10 - strada Dezrobirii probleme garaje