image-2013-03-26-14495998-41-santierul-statiei-tudor-vladimirescu Revine obsesiv povestea metroului din Drumul Taberei. Faptul că vom fi racordați la o magistrală de metrou și că mulți dintre locuitorii din Sectorul 6 vor avea acces considerabil ușurat la tranzitul urban aproape nici nu mai contează. Atât de grav este afectată viața celor care locuiesc în jurul viitoarelor guri de metrou, actuale șantiere fără sfârșit, încât se estompează valoarea viitorului beneficiu.

Mesajul acesta l-am primit încă de când am început să batem Sectorul 6 pentru a strânge problemele cu care se confruntă cetățenii. Este indiscutabil faptul că șantierele au afectat calitatea vieții în zona Drumul Taberei și este regretabilă durata extrem de lungă a lucrărilor. Din acest motiv am făcut o interpelare către Ministerul Transporturilor, în Senatul României, pentru a afla momentul în care se vor închide lucrările la suprafață și când se va putea redeschide traficul rutier. Am mai cerut și precizări exacte pentru termenele de executare ale fiecărei stații de metrou în parte.

image-2015-02-4-19288838-0-lucrarile-raul-doamneiCred că e de datoria fiecărei persoane care ocupă o funcție publică să plece urechea la cetățenii pe care îi reprezintă și să facă tot posibilul ca nemulțumirile lor să ajungă la cei datori să le rezolve. Vă voi ține la curent cu desfășurarea dialogului cu Ministerul Transporturilor și cu răspunsurile pe care le voi primi.

Sursa imagini: Hotnews.ro