logo primaria sectorului 6Am început procesul de depunere al petițiilor strânse din Sectorul 6. Este un rezultat al campaniei Alături de tine, al eforturilor noastre pentru a înțelege cu exactitate care sunt nevoile cetățenilor din sector și are menirea de a face un pas înainte în rezolvarea acestor probleme.

Vom colecta aici toate petițiile pe care le vom depune și în felul acesta vom putea urmări împreună care este rezultatul acestui demers. Primăria și primarul Sectorului 6 sunt datori să răspundă cetățenilor pe care îi reprezintă atât din perspectivă legală, cât și morală. Este de datoria noastră să monitorizăm acest proces și să ne asigurăm că el se desfășoară în beneficiul cetățenilor.

Petiția nr. 1

Cetățenii din zona străzii Cernișoara au nevoie de bănci în spatele blocurilor P20 și P21 și se simte nevoia de instalare a unor limitatoare de viteză. De asemenea, mașinile de gunoi de la Urban lasă în urma lor o mizerie de nedescris.

Petiția nr 2

Locuitorii din zona străzii Cetatea de Baltă, a blocului P15, atrag atenția asupra lipsei leagănelor pentru copii cu vârsta mai mică de un an de la locurile de joacă.

Petiția nr 3

Tot locuitorii din zona străzii Cetatea de Baltă se plâng de lipsa oricărei activități în ceea ce privește îngrijirea spațiilor verzi unde au ajuns tufele de scaieți la înălțime de peste jumătate de metru.

Petiția nr 4

Străzile neîngrijite au ajuns să împiedice circulația automobilelor pe unele zone din Sectorul 6. Zona din spatele blocului P16 din strada Dezrobirii nu se mai poate folosi, aleile de acces spre scările blocurilor din Bulevardul Iuliu Maniu nr 94-100 sunt impracticabile, iar strada Grințieșului este complet dezafectată.

Petițiile le puteți vedea mai jos cu tot cu numărul de înregistrare, iar dacă doriți să ne mai semnalați și alte probleme vă rugăm să accesați zona următoare a siteului nostru: ”dacă ai fi o zi primar”.

Petitia nr1 - strada CernisoaraPetitia nr2 - strada Cetatea de Balta - locuri de joacaPetitia nr3 - strada Cetatea de Balta - amenajare peisagisticaPetitia nr4 - reabilitarea strazilor